Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Mehevä katkarapukastike

1. Viipaloi herkkusienet, kuori ja silppua sipuli sekä valkosipulit.

2. Lisää öljy pannulle ja kuullota sipuleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon sienet ja kypsennä vielä hetki.

3. Ripottele jauhot pannulle, sekoita ja kaada päälle vesi ja lisää kalaliemikuutio.

Sekoita, kunnes kiehahtaa.

Mausta pippurilla.

Keitä hiljalleen 2-3 minuuttia välillä sekoitellen.

4. Lisää tuorejuusto nokareina kastikkeeseen ja sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Kääntele lopuksi sekaan jäiset katkaravut.

Kuumenna kiehuvaksi, mutta älä keitä etteivät katkaravut sitkisty.

5. Ripottele lopuksi pilkottu tilli ja tarjoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Ensu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, rainbow200g200kcal46g0g1.8g0g
Herkkusieni 170g27kcal3.6g0.5g0.6g2.6g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal0.9g2g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g5g11kcal0.9g0.9g0.5g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Tuorejuusto, Ruohosipuli Keiju 14%100g190kcal10g5g14g0g
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2106g1196kcal136.2g47.8g46.4g16.4g
Valittu annoskoko1053g598kcal68.1g23.9g23.2g8.2g
Annoskoko puolitettuna527g299kcal34.1g12g11.6g4.1g
Arvot/100g100g57kcal6.5g2.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207343