Mehevä katkarapukastike
1. Viipaloi herkkusienet, kuori ja silppua sipuli sekä valkosipulit.
2. Lisää öljy pannulle ja kuullota sipuleita muutama minuutti.
Sekoita joukkoon sienet ja kypsennä vielä hetki.
3. Ripottele jauhot pannulle, sekoita ja kaada päälle vesi ja lisää kalaliemikuutio.
Sekoita, kunnes kiehahtaa.
Mausta pippurilla.
Keitä hiljalleen 2-3 minuuttia välillä sekoitellen.
4. Lisää tuorejuusto nokareina kastikkeeseen ja sekoita, kunnes juusto on sulanut.
Kääntele lopuksi sekaan jäiset katkaravut.
Kuumenna kiehuvaksi, mutta älä keitä etteivät katkaravut sitkisty.
5. Ripottele lopuksi pilkottu tilli ja tarjoa.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa
Ensu