Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustoinen pannuleipä (karppi)

Jauheet ja juusto sekoitetaan, lisätään kananmuna ja sekoitetaan taikina tasaiseksi.

Paistetaan pannulla (voissa) kääntäen, kun pinta sopivan vaaleanruskea.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa15g45kcal3.5g0g3.5g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g10g60kcal2.4g0.7g5.4g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Psylliumkuitu, annos 6g6g3kcal0g0g0g5g
Seesaminsiemen kuoreton (Gogreen)6g35kcal1.6g0.6g3.3g0.7g
Pellavansiemenrouhe,Risetti5g25kcal1.2g1.7g1.4g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g613kcal32g10.2g49.8g14.2g
Valittu annoskoko109g306kcal16g5.1g24.9g7.1g
Annoskoko puolitettuna55g153kcal8g2.6g12.5g3.6g
Arvot/100g100g281kcal14.7g4.7g22.8g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208365