Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola50g80kcal4g2g6.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima100g390kcal29g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Oliiviöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Paprika punainen 340g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g120g192kcal9.6g4.8g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2168g3575kcal233.2g50g271.2g15g
Valittu annoskoko1084g1787kcal116.6g25g135.6g7.5g
Annoskoko puolitettuna542g894kcal58.3g12.5g67.8g3.8g
Arvot/100g100g165kcal10.8g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535