Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g20g146kcal0.2g0.2g16g0g
Lanttu 300g87kcal3g13.8g0.9g5.4g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Kuohukerma,valio,2dl200g680kcal4g6g70g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow400g320kcal16.8g52g3.6g12.4g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g600g480kcal102g0g4.8g0g
Katkarapu 180g123kcal26g0g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5140g3736kcal307.2g155.6g195g39.6g
Valittu annoskoko2570g1868kcal153.6g77.8g97.5g19.8g
Annoskoko puolitettuna1285g934kcal76.8g38.9g48.8g9.9g
Arvot/100g100g73kcal6g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208670