Karppi, jauhelihakiusaus
Leikka kesäkurpista ohuiksi tikuiksi.
Ripottele suolaa päälle ja "itketä" hetki (nestettä pois).
Voitele uunivuoka ölkyllä ja laita tikut siihen.
Paista näitä 200 asteessa jauhelihan paistamisen ajan.
Paista sipuli ja jauheliha, mausta oman maun mukaan (mm. lihaliemikuutio, paprika, pippuria, caynnepippuria).
Sekoita joukkoon ransakankerma.
Sekoita nyt jauhlihamössä ja kesäkurpista tikut uunivuokaan ja jatka paistamista n. 10 min.
Lisää sitten tom. viipalee ja juustoraaste päälle ja anna vielä olla hetki uunissa, kunnes pinta saa kauniin värin.
Nauti salaatin kera.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa
Tuikku13