Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Juustoinen lihamureke

1. Silppua sipuli ja valkosipulit ja kullota ne pannulla pienessä öljymäärässä.

Lisää hiukan jäähtyneenä jauhelihan joukkoon.

2. Kuori perunat ja raasta hienoksi.

Lisää lihan joukkoon.

3. Sekoita lihan joukkoon musa ja mausteet ja vatkaa mureke kuohkeaksi.

4. Levita seoksesta puolet laakean paistosvuoan pohjalle pitkänomaiseksi kerrokseksi.

Lisää murekkeen päälle pippurinen tuorejuusto pieninä nokareina.

Levitä loppu murekeseos juustokerroksen päälle ja siloita se tasaiseksi pinnaltaan.

5. Pursota pinnalle ketsuppia ja sinappia ja tasoita veitsellä ohueksi kerrokseksi.

Ripottele päälle korppujauhoja.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 min. Mureke on kypsää, kun haarukalla pistettäessä sisältä ei tule punaista nestettä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Rypsiöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g140g84kcal2.1g18.2g0.1g1.3g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 100g173kcal7.6g2.3g15g0g
Ketsuppi, Heinz30g31kcal0.3g7.2g0g0.4g
Sinappi 30g39kcal1.3g4.2g1.8g0.5g
Korppujauho 25g92kcal2.6g18.7g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2025g2696kcal200.4g124.8g153.8g15g
Valittu annoskoko1013g1348kcal100.2g62.4g76.9g7.5g
Annoskoko puolitettuna506g674kcal50.1g31.2g38.5g3.8g
Arvot/100g100g133kcal9.9g6.2g7.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208727