Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Täytetyt paprikat

1. Halkaise paprikat pituussuunnassa.

Jätä koristeelliset kannat, mutta poista siement ja väliseinämät.

Esikypsennä paprikoita kiehuvassa vedessä tai mikrossa kolmisen minuuttia.

2. Kullota hienonnettu sipuli pannulla.

Ruskista jauheliha.

3. Anna jäähtyä ja sekoita joukkoon riisi, murennettu feta, muna, kerma ja mausteet.

4. Jaa seos paprikanpuolikkaisiin.

Sirottele pinnalle juustoraastetta.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 680g199kcal6.4g30.6g2.7g12.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)160g195kcal3.5g43.5g0.5g1.3g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 100g227kcal14g1.7g18g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 55g76kcal6.9g0.2g5.4g0g
Ruokakerma 5%, Valio100g65kcal1.5g4.2g5g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g2g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Paprikajauhe 2g6.4kcal0.3g0.4g0.3g0.7g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)100g260kcal26g1.5g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3309g3426kcal271.2g170.8g178.4g32g
Valittu annoskoko1655g1713kcal135.6g85.4g89.2g16g
Annoskoko puolitettuna827g856kcal67.8g42.7g44.6g8g
Arvot/100g100g104kcal8.2g5.2g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208736