Tonnikalapihvit

Sekoita puoleen purkkiin kermaviilia mausteet: Paprikajauhe, suola, pippuri tai chili toimii myös hyvin.

Seuraavaksi sekaan tonnikala(vedet valutettu kunnolla pois) ja sitten juustoraaste ja lopuksi kananmuna.

Paista kuumalla pannulla pinnasta rapeaksi (tämä on haastavin vaihe, koska nämä hajoaa helposti).

Voi paistaa myös uunissa, mutta ei tule läheskään yhtä hyviä kuin pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Temehoo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, maustamaton (Valio)500g600kcal15g20.5g50g0g
Tonnikala filee vedessä atlantic 195g/150g (lidl)750g848kcal202.5g0g3.8g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)250g650kcal77.5g0g37.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka50g41kcal1.7g9.5g0.5g0.5g
Kananmuna 50g(kpl)500g630kcal55g1.5g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4100g5537kcal703.4g63g273.6g1g
Valittu annoskoko2050g2769kcal351.7g31.5g136.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna1025g1384kcal175.9g15.8g68.4g0.3g
Arvot/100g100g135kcal17.2g1.5g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208813