Tonnikalapihvit

Sekoita puoleen purkkiin kermaviilia mausteet: Paprikajauhe, suola, pippuri tai chili toimii myös hyvin.

Seuraavaksi sekaan tonnikala(vedet valutettu kunnolla pois) ja sitten juustoraaste ja lopuksi kananmuna.

Paista kuumalla pannulla pinnasta rapeaksi (tämä on haastavin vaihe, koska nämä hajoaa helposti).

Voi paistaa myös uunissa, mutta ei tule läheskään yhtä hyviä kuin pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Temehoo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, maustamaton (Valio)200g240kcal6g8.2g20g0g
Tonnikala filee vedessä atlantic 195g/150g (lidl)300g339kcal81g0g1.5g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)100g260kcal31g0g15g0g
Tomaattipyree, Pirkka20g16kcal0.7g3.8g0.2g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)200g252kcal22g0.6g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1640g2215kcal281.4g25.2g109.4g0.4g
Valittu annoskoko820g1107kcal140.7g12.6g54.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna410g554kcal70.4g6.3g27.4g0.1g
Arvot/100g100g135kcal17.2g1.5g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208813