Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porsaanfilettä, uunijuureksia ja kidneypapuja Vindaloo-kastikkeessa

Leikkaa liha kuutioiksi.

Laita kaikki ainekset uunivuokaan.

Sekoita.

Lisää suolaa ja muita mausteita tarvittaessa/maun mukaan.

Peitä vuoka kannella/foliolla.

Kypsennä uunissa 200-225C kunnes juurekset ja liha ovat kypsiä (1-1,5 tuntia).

Syö!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Martsavo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 650g813kcal136.5g0g29.3g0g
Uunijuurekset (Porkkana,lanttu,palsternakka,sipuli) (Pirkka), annos 500g750g225kcal8.3g40.5g1.5g0g
Kidneypapuja suolaliemessä (Pirkka), annos 230g230g207kcal14.5g36.8g0.7g0g
Tomaattipyree, Pirkka70g57kcal2.4g13.3g0.7g0.7g
Vindaloo kastike (Santa maria), annos 100g350g315kcal5.3g31.5g17.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4300g3235kcal334g244.2g99.4g1.4g
Valittu annoskoko2150g1618kcal167g122.1g49.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna1075g809kcal83.5g61.1g24.9g0.4g
Arvot/100g100g75kcal7.8g5.7g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209308