Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karpinpi juusto-porokeitto

Kypsennä poro pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuori ja pilko lanttu.

Hauduta sitä voitilkassa noin 5 minuuttia.

Lisää kattilaan noin 2,5 litraa vettä.

Lisää joukkoon poro ja vihannekset.

Lisää viimeisenä sulatejuusto.

Sekoittele, kunnes juusto on sulanut joukkoon.

Keiton on tarkoitus olla enemmän liemi kuin keitto.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 491 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 280g81kcal2.8g12.9g0.8g5g
Lapinliha,poronkäristys 750g750g1035kcal157.5g7.5g45g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow400g320kcal16.8g52g3.6g12.4g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g500g1250kcal95g0.2g110g0g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7860g5372kcal544.2g145.2g318.8g34.8g
Valittu annoskoko3930g2686kcal272.1g72.6g159.4g17.4g
Annoskoko puolitettuna1965g1343kcal136.1g36.3g79.7g8.7g
Arvot/100g100g68kcal6.9g1.8g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209710