Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Vähärasvaisempi Karppivuoka

Lähde: karppaus.

Info (Tosi maukas karppivuoka) - muunneltu

Paista jauhelihat.

Suikaloi kaikki vihannekset ja kuullota niitä hetki.

Voitele vuoka öljyllä/voilla ja lado jauheliha ja kasvikset vuokaan.

Nakkaa sekaan myös r. kerma ja päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on ruskistunut.

(paiston aikana kannattaa katsoa ettei kuiva uunissa, jos siltä näyttää niin lorauttaa vielä tilkan r. kermaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 363 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 170g50kcal1.6g7.7g0.7g3.2g
Paprika keltainen 200g60kcal1.9g10.2g0.4g4g
Kesäkurpitsa zucchini 230g42kcal1.3g5.8g0.9g1.6g
Herkkusieni 100g16kcal2.1g0.3g0.3g1.5g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g400g680kcal76g0g40g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g100g260kcal30g2g15g0g
Kanaliemi laimennettu 250g25kcal0.7g1.1g2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2900g2265kcal227.2g54.2g118.6g20.8g
Valittu annoskoko1450g1132kcal113.6g27.1g59.3g10.4g
Annoskoko puolitettuna725g566kcal56.8g13.6g29.7g5.2g
Arvot/100g100g78kcal7.8g1.9g4.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209837