Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g7505g1801kcal90.1g255.2g15g157.6g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g94g432kcal0.5g0.5g47.8g0g
Siirappi 525g1584kcal0.5g389.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1501g2492kcal285.2g0g150.1g0g
Sipuli 375g114kcal4.7g18g0.8g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12843kcal762g1326g427.4g328g
Valittu annoskoko10000g6422kcal381g663g213.7g164g
Annoskoko puolitettuna5000g3211kcal190.5g331.5g106.9g82g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896