Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g802g192kcal9.6g27.3g1.6g16.8g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g10g46kcal0.1g0.1g5.1g0g
Siirappi 56g169kcal0.1g41.6g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha160g266kcal30.5g0g16g0g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2136g1372kcal81.6g141.8g45.6g35g
Valittu annoskoko1068g686kcal40.8g70.9g22.8g17.5g
Annoskoko puolitettuna534g343kcal20.4g35.5g11.4g8.8g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896