Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g902g216kcal10.8g30.7g1.8g18.9g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g11g52kcal0.1g0.1g5.7g0g
Siirappi 63g190kcal0.1g46.8g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha180g299kcal34.3g0g18g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2403g1543kcal91.8g159.6g51.2g39.4g
Valittu annoskoko1202g772kcal45.9g79.8g25.6g19.7g
Annoskoko puolitettuna601g386kcal23g39.9g12.8g9.9g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896