Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g100g24kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g1.3g5.8kcal0g0g0.6g0g
Siirappi 7g21kcal0g5.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.8g0g2g0g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana267g171kcal10.2g17.6g5.6g4.4g
Valittu annoskoko134g86kcal5.1g8.8g2.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna67g43kcal2.6g4.4g1.4g1.1g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896