Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1000g240kcal12g34g2g21g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g13g58kcal0.1g0.1g6.4g0g
Siirappi 70g211kcal0.1g51.9g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2665g1711kcal101.6g176.8g57g43.8g
Valittu annoskoko1333g856kcal50.8g88.4g28.5g21.9g
Annoskoko puolitettuna666g428kcal25.4g44.2g14.3g11g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896