Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1002g241kcal12g34.1g2g21g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g13g58kcal0.1g0.1g6.4g0g
Siirappi 70g211kcal0.1g52g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g333kcal38.1g0g20g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2670g1715kcal101.8g177.2g57g43.8g
Valittu annoskoko1335g857kcal50.9g88.6g28.5g21.9g
Annoskoko puolitettuna668g429kcal25.5g44.3g14.3g11g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896