Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1202g289kcal14.4g40.9g2.4g25.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g15g69kcal0.1g0.1g7.7g0g
Siirappi 84g254kcal0.1g62.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha241g399kcal45.7g0g24g0g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3204g2057kcal122.2g212.6g68.4g52.4g
Valittu annoskoko1602g1029kcal61.1g106.3g34.2g26.2g
Annoskoko puolitettuna801g514kcal30.6g53.2g17.1g13.1g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896