Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1403g337kcal16.8g47.7g2.8g29.5g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g18g81kcal0.1g0.1g8.9g0g
Siirappi 98g296kcal0.1g72.8g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha281g466kcal53.3g0g28.1g0g
Sipuli 70g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3738g2400kcal142.4g248g79.8g61.4g
Valittu annoskoko1869g1200kcal71.2g124g39.9g30.7g
Annoskoko puolitettuna935g600kcal35.6g62g20g15.4g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896