Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1603g385kcal19.2g54.5g3.2g33.7g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g20g92kcal0.1g0.1g10.2g0g
Siirappi 112g338kcal0.1g83.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha321g532kcal60.9g0g32.1g0g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4272g2743kcal162.6g283g91.4g70.2g
Valittu annoskoko2136g1372kcal81.3g141.5g45.7g35.1g
Annoskoko puolitettuna1068g686kcal40.7g70.8g22.9g17.6g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896