Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1803g433kcal21.6g61.3g3.6g37.9g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g23g104kcal0.1g0.1g11.5g0g
Siirappi 126g381kcal0.1g93.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha361g599kcal68.5g0g36.1g0g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4806g3086kcal182.8g318.4g102.8g78.8g
Valittu annoskoko2403g1543kcal91.4g159.2g51.4g39.4g
Annoskoko puolitettuna1202g772kcal45.7g79.6g25.7g19.7g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896