Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g200g48kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g2.5g12kcal0g0g1.3g0g
Siirappi 14g42kcal0g10.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha40g67kcal7.6g0g4g0g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana534g343kcal20.2g35.4g11.4g8.8g
Valittu annoskoko267g171kcal10.1g17.7g5.7g4.4g
Annoskoko puolitettuna134g86kcal5.1g8.9g2.9g2.2g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896