Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2004g481kcal24g68.1g4g42.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g25g115kcal0.1g0.1g12.8g0g
Siirappi 140g423kcal0.1g103.9g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha401g665kcal76.1g0g40.1g0g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5340g3429kcal203.2g353.8g114.2g87.6g
Valittu annoskoko2670g1715kcal101.6g176.9g57.1g43.8g
Annoskoko puolitettuna1335g857kcal50.8g88.5g28.6g21.9g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896