Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2405g577kcal28.9g81.8g4.8g50.5g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g30g138kcal0.2g0.2g15.3g0g
Siirappi 168g507kcal0.2g124.7g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha481g798kcal91.4g0g48.1g0g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6408g4115kcal244.4g425g136.8g105g
Valittu annoskoko3204g2058kcal122.2g212.5g68.4g52.5g
Annoskoko puolitettuna1602g1029kcal61.1g106.3g34.2g26.3g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896