Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g301g72kcal3.6g10.2g0.6g6.3g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g3.8g17kcal0g0g1.9g0g
Siirappi 21g63kcal0g15.6g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha60g100kcal11.4g0g6g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana801g514kcal30.4g53g17g13.2g
Valittu annoskoko401g257kcal15.2g26.5g8.5g6.6g
Annoskoko puolitettuna200g129kcal7.6g13.3g4.3g3.3g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896