Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3206g769kcal38.5g109g6.4g67.3g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g40g184kcal0.2g0.2g20.4g0g
Siirappi 224g677kcal0.2g166.3g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha641g1064kcal121.8g0g64.1g0g
Sipuli 160g49kcal2g7.7g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8544g5486kcal325.4g566.4g182.4g140g
Valittu annoskoko4272g2743kcal162.7g283.2g91.2g70g
Annoskoko puolitettuna2136g1372kcal81.4g141.6g45.6g35g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896