Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g3607g866kcal43.3g122.6g7.2g75.7g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g45g207kcal0.2g0.2g23g0g
Siirappi 253g761kcal0.3g187.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha721g1197kcal137.1g0g72.1g0g
Sipuli 180g55kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9612g6172kcal366.4g637.2g205.4g157.6g
Valittu annoskoko4806g3086kcal183.2g318.6g102.7g78.8g
Annoskoko puolitettuna2403g1543kcal91.6g159.3g51.4g39.4g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896