Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4000g960kcal48g136g8g84g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g50g230kcal0.3g0.3g25.5g0g
Siirappi 280g844kcal0.3g207.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10660g6845kcal406.2g706.8g227.8g174.8g
Valittu annoskoko5330g3423kcal203.1g353.4g113.9g87.4g
Annoskoko puolitettuna2665g1711kcal101.6g176.7g57g43.7g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896