Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g401g96kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g5g23kcal0g0g2.6g0g
Siirappi 28g85kcal0g20.8g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha80g133kcal15.2g0g8g0g
Sipuli 20g6.1kcal0.3g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1068g686kcal40.6g70.8g22.8g17.4g
Valittu annoskoko534g343kcal20.3g35.4g11.4g8.7g
Annoskoko puolitettuna267g172kcal10.2g17.7g5.7g4.4g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896