Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4008g962kcal48.1g136.3g8g84.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g50g230kcal0.3g0.3g25.5g0g
Siirappi 281g846kcal0.3g207.9g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha802g1331kcal152.3g0g80.2g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10680g6858kcal407g708.2g228.2g175.2g
Valittu annoskoko5340g3429kcal203.5g354.1g114.1g87.6g
Annoskoko puolitettuna2670g1715kcal101.8g177.1g57.1g43.8g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896