Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g500g120kcal6g17g1g10.5g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g6.3g29kcal0g0g3.2g0g
Siirappi 35g106kcal0g25.9g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1333g856kcal50.6g88.2g28.6g21.8g
Valittu annoskoko666g428kcal25.3g44.1g14.3g10.9g
Annoskoko puolitettuna333g214kcal12.7g22.1g7.2g5.5g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896