Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g601g144kcal7.2g20.4g1.2g12.6g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g7.5g35kcal0g0g3.8g0g
Siirappi 42g127kcal0g31.2g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120g200kcal22.8g0g12g0g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1602g1029kcal60.8g106g34.2g26.2g
Valittu annoskoko801g515kcal30.4g53g17.1g13.1g
Annoskoko puolitettuna401g257kcal15.2g26.5g8.6g6.6g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896