Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g701g168kcal8.4g23.8g1.4g14.7g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g8.8g40kcal0g0g4.5g0g
Siirappi 49g148kcal0g36.4g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha140g233kcal26.6g0g14g0g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1869g1200kcal70.8g123.8g40g30.6g
Valittu annoskoko935g600kcal35.4g61.9g20g15.3g
Annoskoko puolitettuna467g300kcal17.7g31g10g7.7g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896