Karppaajan pekonisipulimunakas
Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.
Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.
Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.
Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.
Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.
Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.
Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.
Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.
Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.
Nauti.
Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa
Goljatti