Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl330g429kcal43.2g1g27.4g0g
Pekoni rasvainen 87g327kcal10.4g0g32.2g0g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Oltermanni, perinteinen115g414kcal28.8g0g33.3g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Voi (perinteinen meijerivoi)15g108kcal0g0g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g2621kcal168g13g210.4g4g
Valittu annoskoko640g1311kcal84g6.5g105.2g2g
Annoskoko puolitettuna320g655kcal42g3.3g52.6g1g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210338