Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Punajuuri-jauhelihalaatikko

Keitä riisi suolavedessä noin 10 minuuttia.

Ruskista sipuli ja jauheliha ja mausta basilikalla, suolalla ja pippurilla.

Raasta punajuuret ja sekoita riisin kanssa ja laita voideltuun uunivuokaan.

Sekaan munamaito ja uuniin 200 astetta noin tunniksi.

Ruoka Pirkka 10/2010

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 477 grammaa

Satukaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puuroriisi, pirkka100g390kcal5.6g82g0.6g0g
Vesi500g0kcal0g0g0g0g
Punajuuri 750g288kcal7.5g51.8g1.5g18.8g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Maito, Kevyt500g230kcal16g24g7.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)100g126kcal11g0.3g9g0g
Rypsiöljy 14g124kcal0g0g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4768g3654kcal232.8g318.2g145.2g38.2g
Valittu annoskoko2384g1827kcal116.4g159.1g72.6g19.1g
Annoskoko puolitettuna1192g914kcal58.2g79.6g36.3g9.6g
Arvot/100g100g77kcal4.9g6.7g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210339