Kesäkurpitsapasta herkkusienikastikkeella (raaka)
Kuori kesäkurpitsa ja tee siitä kuorimaveitsellä pastamaista nauhaa.
Sekoita tehosekottimessa noin 1-2 tl oliiviöljyä, 50 g manteleita, puolikas valkosipulinkynsi, 1/2 tl merisuolaa ja 1/2 dl vettä ja kaada seos "pastan" sekaan.
Tee tehosekoittimessa vielä sienikastike, johon tulee 2,5 dl herkkusieniä, 1 tl oliiviöljyä, 1/2 valkosipulinkynsi ja 1/2 tl merisuolaa.
Kastike on parempaa, jos annat sen levätä hetken.
Kaada kastike pastan päälle ja koristele halkaistuilla kirsikkatomaateilla.
Nauti!
Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 568 grammaa
Emsq