Janezkij sanoi...
Kuori ja paloittele sipulit ja perunat kuutioiksi.
Muserra valkosipulinkynnet (3kpl) pieneksi.
Mittaa kattilaan 7dl vettä ja kuumenna kiehuvaksi.
Lisää joukkoon 2kpl kasvisfondikuutiota, keittojuurekset (valmiiksi paloiteltuna pakkauksessaan), si
tiistai 18.01.2011 klo 13:16
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja) | 300g | 90kcal | 3.3g | 16.2g | 0.6g | 0g | |
Peruna, keskikokoinen 60g | 240g | 144kcal | 3.6g | 31.2g | 0.2g | 2.2g | |
Sipuli (kuorittu) | 30g | 8.1kcal | 0.4g | 1.4g | 0.1g | 0.5g | |
Valkosipuli | 12g | 13kcal | 0.9g | 2g | 0.1g | 0.3g | |
Vesi, vesijohtovesi | 700g | 0kcal | 0g | 0g | 0g | 0g | |
Ruokakerma, Valio Hyla 15% | 100g | 160kcal | 2.7g | 2.7g | 15g | 0g | |
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g | 56g | 67kcal | 1.4g | 3.4g | 5g | 0.8g | |
Tilli, tuore | 3g | 0.9kcal | 0.1g | 0g | 0g | 0.1g | |
Persilja | 2g | 0.5kcal | 0g | 0g | 0g | 0.2g | |
Annoskoko tuplana | 2886g | 967kcal | 24.8g | 113.8g | 42g | 8.2g | |
Valittu annoskoko | 1443g | 484kcal | 12.4g | 56.9g | 21g | 4.1g | |
Annoskoko puolitettuna | 722g | 242kcal | 6.2g | 28.5g | 10.5g | 2.1g | |
Arvot/100g | 100g | 34kcal | 0.9g | 3.9g | 1.5g | 0.3g |