Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

KANARISOTTO

Paista pannulla 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita.

Lisää 6 dl vettä, 3dl riisiä, kanaliemikuutio ja pussi pakaste herne-maissi-porkkanaa.

Anna kiehua vähän aikaa ja lopuksi miedolla lämmöllä anna risoton kypsyä rauhassa meheväksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin Fileesuikaleet Hunaja (Atria), annos 200g400g560kcal64g10g29.6g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaton 240g348kcal7.8g75.8g0.5g1.6g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g26kcal1.3g1.2g1.8g0g
Apetit herne maissi porkkana 200g200g136kcal6.2g24g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1700g2139kcal158.6g222g66.6g3.2g
Valittu annoskoko850g1070kcal79.3g111g33.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna425g535kcal39.7g55.5g16.7g0.8g
Arvot/100g100g126kcal9.3g13.1g3.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211396