Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Seitikalakeitto

Pilko kasvikset ja lisää vesi ja liemikuutio sekä pyre kattilaan.

Keitä n. 10-15min ja lisää kalapalat.

Keitä vielä 10-15 min. Voit lisätä lopuksi pippuria ja yrttimausteita sekä sitruunanmehun.

Halutessasi lisää 50g tuorekuustoa ja anna sulaa keiton joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 514 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g240g144kcal3.6g31.2g0.2g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.8g
Purjosipuli 100g23kcal1.8g2.4g0.2g2.1g
Seiti x-tra300g240kcal51g3g3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g26kcal1g1g2g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g40g30kcal1.8g5.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4110g1015kcal120.2g103.8g11.6g16.6g
Valittu annoskoko2055g508kcal60.1g51.9g5.8g8.3g
Annoskoko puolitettuna1028g254kcal30.1g26g2.9g4.2g
Arvot/100g100g25kcal2.9g2.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211448