Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Liha-makaronilaatikko

Pussillinen (750g) täysjyvämakaronia painoi keittämisen jälkeen 1660g.

Paistijauhelihan paino on raakapaino.

Koko makaronilaatikon painoa ei ole punnittu ennen/jälkeen paistamisen.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Paista jauheliha+sipuli kuutioituna ja mausta makusi mukaan.

Sekoita makaronit+jauheliha keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Sekoita munista ja maidosta muna-maitoseos ja lisää suolaa makusi mukaan.

Lisää muna-maitoseos vuokaa makaroni-jauhelihaseoksen päälle ja paista n. 175 asteisessa uunissa hieman reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Murkku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2100g3570kcal420g0g210g0g
Tumma täysjyvämakaroni, keitetty Kypsennetty (Torino), annos 100g1660g2739kcal132.8g514.6g16.6g49.8g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Sipuli (kuorittu)170g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1000g633kcal30g48g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10740g15230kcal1280g1144.2g614g105.4g
Valittu annoskoko5370g7615kcal640g572.1g307g52.7g
Annoskoko puolitettuna2685g3808kcal320g286.1g153.5g26.4g
Arvot/100g100g142kcal11.9g10.7g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211759