Aura-pekoni pihvi (karppausinfo) c Mutu

Pilko pekoni ja sipuli pieniksi kuutioiksi.

Paista pekonisilppu, ja kuullota sipulit pannulle jääneessä pekonin rasvassa.

Yhdistä jauhelihaan pekoni, sipuli, murennettu aura, munat, smetana sekä mausteet.

Anna taikinan levätä vähintään puoli tuntia, tulee helpommin käsiteltäväksi.

Paista pannulla oman maun kokoisia pihvejä.

Kostutetuin käsin on taikinna helpompi muotoilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 140g310kcal24.5g0g23.8g0g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus56g196kcal7.8g0.3g17.9g0g
Aurajuusto35g119kcal7g0g10.1g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.4kcal0.3g1g0g0.3g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl46g61kcal6.1g0.1g3.8g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 20g55kcal0.4g0.6g5.6g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Oregano, kuivattu 3g9kcal0.3g0.6g0.3g1.3g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Voi, 1 tl, 5 g3g22kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana672g1592kcal95.2g9.6g128.2g6g
Valittu annoskoko336g796kcal47.6g4.8g64.1g3g
Annoskoko puolitettuna168g398kcal23.8g2.4g32.1g1.5g
Arvot/100g100g237kcal14.2g1.4g19.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211771