Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Oliivifetasämpylät

Sekoita siirappi ja suola lämpimään veteen.

Sekoita kuivahiiva osaan jauhoista ja nako veteen.

Vaivaa taikina loput jauhot hiljalleen lisäten.

Survo lopuksi paloitellut oliivit, auringonkukansiemenet, fetapaketti öljyineen sekä luraus juoksevaa margariinia sekaan ja tee taikina valmiiksi.

Anna nousta jonku aikaa liinan alla, pyörittele pellille ja paistele.

Taikinan voi myös laittaa yöksi jääkaappiin ja pyöritellä sämpylät pellille vasta aamusta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 94 grammaa

Pedro79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)950g3325kcal114g655.5g18.1g47.5g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g150g495kcal24g8.3g40.5g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 40g79kcal0.6g0.7g8g1.8g
Kuivahiiva, annos 11g11g40kcal5g4.4g0.7g0g
Siirappi 15g45kcal0g11.1g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)50g360kcal0g0g40g0g
Auringonkukansiemen 50g297kcal11.5g6.3g24.8g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3744g9282kcal310.2g1372.6g264.2g104.6g
Valittu annoskoko1872g4641kcal155.1g686.3g132.1g52.3g
Annoskoko puolitettuna936g2321kcal77.6g343.2g66.1g26.2g
Arvot/100g100g248kcal8.3g36.7g7.1g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212054