Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppipitsa Vendaloo

Vettä ja mausteita pohjaan.

Kaikki sekaisin vaan.

Itse tosiaan jatkoin taikinaa vedella, kun jauhe turposi aina vaan.

Hyvä niin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Vendaloo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma 38%rasvaa25g89kcal0.5g0.7g9.5g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Psylliumkuitu, annos 6g23g11kcal0g0g0g18.7g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 200g641kcal53.5g0g47.9g0g
Metvursti, Lapin liha Kotasavu 10g35g134kcal7.4g0.3g11.6g0g
Aurajuusto85g289kcal17g0g24.7g0g
Mozzarella Lovilio Lidl125g416kcal31.9g1.9g31.3g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 60g227kcal16.7g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1269g4251kcal267.8g6.2g351.2g37.4g
Valittu annoskoko635g2126kcal133.9g3.1g175.6g18.7g
Annoskoko puolitettuna317g1063kcal67g1.6g87.8g9.4g
Arvot/100g100g335kcal21.1g0.5g27.7g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212249