Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pizzapohja ilman munaa

Ohje alunperin karppaus.

Infon sivulta.

Olen pikkuisen muuttanut sitä.

Sekoita psyllium, hiiva ja vesi, anna turvota.

Lisää muut aineet ja vaivaa.

Levitä pellille ja anna kohota lämpiävässä uunissa jonkin aikaa.

Täytä ja paista 225* vartin verran.

Pohja jää melko pehmeäksi, sormin syöminen ei onnistu.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g10g5.5kcal0.6g0.3g0.2g10g
Kuivahiiva, annos 11g5g18kcal2.3g2g0.3g0g
Soijajauhot, Soyolk45g180kcal17.6g7.2g9g5.4g
Vehnälese 40g91kcal5.3g6.2g1.8g15g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl42g378kcal0g0g42g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 30g202kcal8.1g2.1g17.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana944g1750kcal67.8g35.6g141.4g68.2g
Valittu annoskoko472g875kcal33.9g17.8g70.7g34.1g
Annoskoko puolitettuna236g438kcal17g8.9g35.4g17.1g
Arvot/100g100g185kcal7.2g3.8g15g7.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212362