Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-kasvispata

Pese, kuori ja kuutioi porkkanat.

Paista jauheliha ja mausta halutessasi jauhelihamausteella.

Lisää joukkoon kasvikset ja paista kunnes kasvikset ovat sulia.

Lisää joukkoon kermat, vesi ja liemikuutiot.

Keitä hiljalleen välillä sekoittaen kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarkista maku.

Tarjoa muusin tai perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 229 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 200g641kcal53.5g0g47.9g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 400g119kcal7.6g14g1g9.8g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g400g120kcal6g18g1.6g10g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g250g275kcal7.5g8g25g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g200g320kcal4.2g7.6g30g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g12g26kcal1.7g2.6g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4124g3001kcal161g100.4g213g40g
Valittu annoskoko2062g1501kcal80.5g50.2g106.5g20g
Annoskoko puolitettuna1031g750kcal40.3g25.1g53.3g10g
Arvot/100g100g73kcal3.9g2.4g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212401