Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pizzojen pizza karppausinfo (c) Cuparia

Tee ensin metvursti-sipuli-pyreseos.

Pilko sipuli ja metvursti, paista voi-öljyseoksessa tomaattipyreen kanssa, kunnes sipuli on pehmennyt ja voi-öljy värjäytynyt pyreestä punertavaksi.

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta Ketjap-soijalla maun mukaan.

Jos et ole tätä soijaa käyttänyt, maista ensin.

On voimakas ja makea.

Jauhelihan voit myös maustaa itsellesi mieluisalla tavalla.

Tee pohja.

Sekoita keskenään pohjan ainekset ja kumoa löysä seos välittömästi leivinpaperille.

Levitä lastalla tasaiseksi ohueksi kerrokseksi.

Tätä taikinaa ei tarvitse seisottaa kulhossa.

Kun uuni on kuuma, esipaista pohja, kunnes on väriltään kauniin kullanruskea.

Tämä pohja ei säikähdä, vaikka paistuisi pidempäänikin.

Levitä esipaistuneen pohjan päälle metvursti-sipuli-pyreseos sekä ruskistettu jauheliha.

Lado näiden päälle viipaloidut tomaatit.

Laita jokaisen tomaattisiivun päälle n. 1/3 tl vihreää pestoa.

Paloittele sulatejuusto ja ripottele.

Puserra valkosipulimajoneesia ristiin rastiin kaiken päälle.

Ja ylimmäksi juustoraaste.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on sulanut.

Anna hieman jäähtyä ennen tarjoilua.

Hiilareita koko pellillisessä tällä reseptillä n. 65-7

0. Jos haluat pudottaa määrää, vähennä sipulin ja tomaatin sekä peston osuutta.

Olen tarjonnut tätä ei-karppiystävilleni eivätkä he ole sen jälkeen suostuneet tekemään vehnäpohjapizzoja.

Eivätkä myöskään santsaamaan, sillä tämä todella täyttää.

Varioida voit aina haluamallasi tavalla esim.

korvaamalla jauhelihan kinkulla ja mitä kukin nyt keksii.

Suosittelen kuitenkin kokeilemaan tätä reseptiä ihan ensin juuri tällaisenaan.

Hyviä pizzahetkiä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Muurari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 200g555kcal4g6g56g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl116g153kcal15.2g0.3g9.6g0g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g15g8.3kcal0.9g0.5g0.3g15g
Juustoraaste, Milbona450g1400kcal117g0g103.5g0g
Meetwursti hk kevyt 16% 100g100g240kcal25g0g16g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Tomaattipyree, Pirkka75g62kcal2.6g14.3g0.8g0.8g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.2g0.2g12g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 25g221kcal0g0g25g0g
Paistijauheliha 10%400g680kcal80g0g40g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g350g71kcal2.1g13.3g1.1g4.9g
Pesto (Eldorado)100g450kcal8.1g1g46g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g90g252kcal17.1g0g19.8g0g
Valkosipulimajoneesi, kavli150g1020kcal1.5g4.5g112.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4682g10594kcal554.6g108g886.2g50g
Valittu annoskoko2341g5297kcal277.3g54g443.1g25g
Annoskoko puolitettuna1171g2649kcal138.7g27g221.6g12.5g
Arvot/100g100g226kcal11.8g2.3g18.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212441