Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe210g714kcal12.2g151.2g5.7g13.2g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)300g540kcal33g16.5g39g0g
Rypsiöljy Eldorado10g83kcal0g0g9.2g0g
Margariini 60%, kultarypsi 10g53kcal0g0g6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g2846kcal97g345.2g119.8g26.4g
Valittu annoskoko630g1423kcal48.5g172.6g59.9g13.2g
Annoskoko puolitettuna315g712kcal24.3g86.3g30g6.6g
Arvot/100g100g226kcal7.7g27.4g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651