Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)752g1233kcal187.9g6.8g49.6g0g
Kananmuna kuoreton 276g393kcal34.4g0.8g28.2g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g75g97kcal3.2g3.8g7.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)38g31kcal3.6g4.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2450g4036kcal459.4g32.8g227.6g0.2g
Valittu annoskoko1225g2018kcal229.7g16.4g113.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna613g1009kcal114.9g8.2g56.9g0.1g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607