Tonnikalabulluka (vhh)

1 prk tonnikalaa
1 kananmuna
1 rkl turkkilaista jogurttia
1 rkl sitruunamehua
1/2 rkl soijakastiketta
voita paistamiseen

Sekoita ainekset tahnaksi, tee tahnasta bullukat (tahna on aika kosteaa, ei kannata tehdä liian isoiksi, jotta eivät hajoa pannulla) ja paista voissa noin 5min per puoli.

Syö lämpinä salaatin ja vihannesten kanssa.

Kerralla voi tehdä myös isomman satsin ja bullukoi voi vetästä suoraan jääkaapista naposteluun.

Tosi hyvä vaihtoehto niille, jotka ovat kyllästyneet syömään tonnikalaa pelkästään purkista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 245 grammaa

Cowpee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)902g1479kcal225.5g8.1g59.5g0g
Kananmuna kuoreton 331g472kcal41.3g1g33.9g0g
Turkkilainen maustamaton jogurtti (Lindahls), annos 250g90g116kcal3.8g4.6g9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton60g13kcal0.2g1g0g0.1g
Voi 42g305kcal0.5g0.2g34.2g0g
Soijakastike less salt (Kikkoman)45g37kcal4.3g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2940g4844kcal551.2g39.8g273.2g0.2g
Valittu annoskoko1470g2422kcal275.6g19.9g136.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna735g1211kcal137.8g10g68.3g0.1g
Arvot/100g100g165kcal18.7g1.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213607